Bel mij terug

Aannemersbedrijf HopmanBouw

HopmanBouw

Met ruim 60 jaar ervaring is HopmanBouw gespecialiseerd in particuliere bouwprojecten. Voor zowel nieuwbouw projecten, leuke verbouwingen en/of een uitbreiding van uw woning of het plaatsen van kozijnen kunt u bij ons terecht. Graag komen onze specialisten bij u op gesprek voor een helder en duidelijk advies over de mogelijkheden.

Kwaliteit producten

HopmanBouw heeft al 60 jaar ervaring met kunststof en aluminium kozijnen en is al jaren erkend dealer van Alku kozijnen. Hierdoor zijn wij in staat aluminium, houten en kunststof kozijnen te leveren van de hoogste kwaliteit. Om volledig aan de wensen van de klant te kunnen voldoen hebben wij de productie van aluminium serredaken volledig in eigen beheer. Bekijk onze referenties en beoordeel zelf of wij de kwaliteit leveren die u van een aannemersbedrijf verwacht.


Alkuplus kozijnen

Door het constant bijscholen van onze werknemers met actuele kennis en het opleiden van jong talent kan aannemersbedrijf Hopman zich met trots lid noemen van BouwGarant! Aannemersbedrijf Hopman is hiermee de geschikte partner voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Neemt u contact op voor een vrijblijvende offerte via 0297-282629 of via het contactformulier.

Showroomtijden:

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Bel van te voren als u langs wilt komen.

Wij ontvangen u graag.

 

Tel. 06 - 55 74 55 10 


 

 

 


Wat zeggen onze klanten

  • “Hopman heeft bij ons nieuwe kozijnen in de woning geplaatst. Wij zijn helemaal tevreden over de service en kwaliteit!”

    Marc Geenen, Mijdrecht

  • “Voor de benedenverdieping hadden we een budget en daarvoor moest het gebeuren. Wij hebben 7 verschillende aannemers bij ons thuis gehad voor het maken van een offerte, 2 daarvan bleven over: Harry Hopman en 1 waarvan ik even de naam achterwege laat. Bij degene waarvan ik de naam achterwege laat werd de offerte steeds duurder i.p.v. het ons gestelde bedrag, dus dat ging hem niet worden en wij hebben elkaar gegroet. Daarentegen heeft dhr Hopman echt de tijd voor ons genomen en zoveel mogelijk onze wensen en ons bedrag zoveel mogelijk in ere genomen en na heel veel mailtjes heen en weer en bezoekjes aan het kantoor van Harry en een aantal offertes later heeft hij ons heel erg blij kunnen maken met het resultaat! Overigens is dhr Hopman een erg prettig iemand om mee samen te werken! BEDANKT HARRY!! Tot het volgende project! groetjes Suzanne en Robin ”

    Suzanne en Robin, Uithoorn