Bel mij terug

Aannemersbedrijf HopmanBouw

HopmanBouw

Met ruim 60 jaar ervaring is HopmanBouw gespecialiseerd in particuliere bouwprojecten. Voor zowel nieuwbouw projecten, leuke verbouwingen en/of een uitbreiding van uw woning of het plaatsen van kozijnen kunt u bij ons terecht. Graag komen onze specialisten bij u op gesprek voor een helder en duidelijk advies over de mogelijkheden.

Kwaliteit producten

HopmanBouw heeft al 60 jaar ervaring met kunststof en aluminium kozijnen en is al jaren erkend dealer van Alku kozijnen. Hierdoor zijn wij in staat aluminium, houten en kunststof kozijnen te leveren van de hoogste kwaliteit. Om volledig aan de wensen van de klant te kunnen voldoen hebben wij de productie van aluminium serredaken volledig in eigen beheer. Bekijk onze referenties en beoordeel zelf of wij de kwaliteit leveren die u van een aannemersbedrijf verwacht.


Alkuplus kozijnen

Door het constant bijscholen van onze werknemers met actuele kennis en het opleiden van jong talent kan aannemersbedrijf Hopman zich met trots lid noemen van BouwGarant! Aannemersbedrijf Hopman is hiermee de geschikte partner voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Neemt u contact op voor een vrijblijvende offerte via 0297-282629 of via het contactformulier.

Showroomtijden:

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Bel van te voren als u langs wilt komen.

Wij ontvangen u graag.

 

Tel. 06 - 55 74 55 10 


 

 

 


Wat zeggen onze klanten

  • “Hopman heeft bij ons nieuwe kozijnen in de woning geplaatst. Wij zijn helemaal tevreden over de service en kwaliteit!”

    Marc Geenen, Mijdrecht

  • “Beste Harry, Hier een mailbericht van een zeer tevreden klant. Jouw mensen hebben prima werk geleverd en de kwaliteit op alle fronten is gerealiseerd. Nogmaals dank hier voor. Met vriendelijke groet, Ben olde Hartman ”

    Ben olde Hartman, Ermelo