Bel mij terug

Nieuwbouw: uw huis laten bouwen? Hopman Bouw Mijdrecht

De ‘roots’ van HopmanBouw ligt in de nieuwbouw projecten. Met al ruim 60 jaar ervaring hebben wij diverse grote projecten succesvol uitgevoerd. Als het gaat om het bouwen van een tuinhuisje of complete villa, bij HopmanBouw kunt u terecht.
  
U kunt bij HopmanBouw terecht met uw wensen, of u nu al een architect heeft of niet. HopmanBouw regelt uw hele project: werktekeningen, bouwvergunning en uitvoering.
  
HopmanBouw hanteert het “all-in” principe: de prijs die wij opgeven voor uw wensen zijn ook echt de eindprijs, geen verrassingen achteraf.

Aannemersbedrijf met Bouwgarant

Wij beschikken over opgeleide vakmensen en zijn in het bezit van een aannemersdiploma, waardoor HopmanBouw zich met trots lid mag noemen van Bouwgarant. U bent hierdoor verzekerd van een betrouwbare projectpartner. Wij hebben uitgebreide contacten met architecten, gemeenten, interieurontwerpers, etc. zodat uw wensen werkelijkheid gemaakt kunnen worden.
 

Voordelen

huis laten bouwen Lid van Bouwgarant
huis laten bouwen Geschoold personeel met ruime ervaring en veelal met een langdurig dienstverband 
huis laten bouwen Duidelijke afspraken
huis laten bouwen Korte lijnen zowel voor, tijdens als na de bouwperiode zodat er makkelijk en snel geschakeld kan worden
huis laten bouwen Een servicegerichte en betrouwbare partner

Referenties

referentie huis bouwen   referentie huis bouwen