Bel mij terug

Verbouwen | Hopman Bouw Mijdrecht

Wanneer u al jaren met veel plezier in het zelfde huis woont is het begrijpelijk dat er een moment komt dat u eens wat anders wilt.  De vloer is niet meer mooi, de keuken wordt wat oud, u heeft altijd al een inloopdouche of en bad willen hebben, u bent vaker thuis, u wenst meer luxe of uw gezinssamenstelling is veranderd. Allemaal mogelijke redenen dat u toe bent aan een ander interieur.
 

Woning verbouwen

Laat uw huidige woning verbouwen en u zult spijt hebben dat u het geen jaren eerder heeft gedaan. U zult versteld staan op welke manier uw woongenot vergroot kan worden vergeleken met een aantal jaren geleden. Buiten dat een verbouwing uw woongenot aanzienlijk zal verbeteren geeft het direct een meerwaarde aan uw woning. 

Mogelijkheden

HopmanBouw heeft al vele verbouwingen achter de rug. Vaak is het zo dat klanten een uitbouw of serre willen en dan meteen de rest van de woning even mee pakken. U zit dan immers maar één keer in een verbouwing. Het maakt bij HopmanBouw niets uit, wat u wilt verbouwen. Misschien bent u zelf een handige klusser, maar wilt u de belangrijke zaken zoals loodgieterswerk, elektrawerk etc. professioneel laten uitvoeren, bij HopmanBouw is alles bespreekbaar.  

Interesse?

Neem contact op en laat ons u informeren over de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen en bezoek onze showroom.