Bel mij terug

Dubbel glas voor een uitstekende isolatie | Hopman Bouw Mijdrecht

Verminder het energieverbruik in uw huishouden door het vervangen van glas in uw woning. Wanneer u nog volledig tevreden bent met de kozijnen in uw woning kunt u er ook voor kiezen alleen de ruiten te vervangen. Mochten enkele kozijnen toch niet meer aan de eisen van deze tijd voldoen, dan is er bij HopmanBouw een enorme keuze aan kozijnen.
 

Pilkington glas

HopmanBouw is erkend dealer van de internationale glasleverancier Pilkington. Door onze samenwerking zijn wij in staat u een uitgebreid assortiment van mogelijkheden aan te bieden. Zo kunt u optioneel kiezen voor een zonwerende coating tussen het glas of glas met een extreem hoge isolatiewaarde. Ook het toepassen van luxaflex tussen de beide ruiten behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden, iets dat steeds vaker in badkamers wordt gerealiseerd. Uiteraard zijn er ook allerlei designs in glas verkrijgbaar.
Om het u helemaal naar wens te maken kunt u ook glas in lood in de isolatieruit op maat laten maken, eventueel naar eigen ontwerp!
 

Subsidie HR++ glas

HopmanBouw is tevens aangesloten bij Meer met Minder (zie www.Meermetminder.nl), wat inhoud dat eventuele subsidies van de overheid door HopmanBouw worden geregeld. Dat neemt u veel werk uit handen. 
 

Voordelen

Renovatie Energie besparend
Renovatie Verminderd het geluidsoverlast
Renovatie Houdt de tempratuur van binnen gescheiden met buiten (zomer & winter)
Renovatie Kan als zonwerend glas worden uitgevoerd
Renovatie Allerlei structuurmogelijkheden zoals glas in lood