Bel mij terug

Overkapping, carport en veranda | Hopman Bouw Mijdrecht

Verfraai uw woning met een carport, overkapping of veranda voor een prettiger leefsfeer. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen idee van een ideale leefomgeving. Standaard pakketten voldoen meestal net niet aan uw wensen en hierom werken wij met op maat gemaakte producten. Elke carport en/of veranda wordt bij ons van een glazen bedekking voorzien. Wij leveren uitsluitend hoogwaardig veiligheidsglas. Dit beschermt u tegen doorval en lichamelijk letsel. 
 

De kracht van maatwerk

Laat uw carport of veranda geheel op maat maken door de specialisten van HopmanBouw. Door onze gespecialiseerde kennis en beschikbare materialen maken wij uw carport of veranda exact zoals u het wenst! Wij werken met een zeer uitgebreid standaard pakket aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Mocht de gewenste kleur er niet bij zitten dan zorgt onze eigen productie ervoor dat alles toch naar uw wens gemaakt wordt. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om voor “bicolor”te kiezen: binnen en buiten verschillende kleuren!
 

Op ons kunt u bouwen

Met ervaren en geschoold personeel vindt u bij HopmanBouw de specialist waar u naar opzoek bent. Neemt u gerust voor een geheel vrijblijvend advies contact met ons op. 

Referenties

Terrasoverkapping   Terrasoverkapping